Palvelut ja tuotteet

Mahdollistamme sen, että sinä voit nukkua yösi. Varmistamme, että käytössäsi on uusinta teknologiaa ja asiantuntevaa apua sen hyödyntämiseen. Haluamme tukea asiakkaitamme menestymään.

ICT-infra, joka auttaa onnistumaan

G30 Finland Oy on täysin kotimainen ICT alan yrittäjistä koostuva ketju. Jäsenemme eivät toimi ketjuna vaan yrittäjinä ketjun kautta.

Ketjutoimintamalli mahdollistaa suuremmat asiakkuudet, keskitetyt ostot, osaamisen jakamisen sekä kilpailukykyisen hinnoittelun. G30 jäsenyritysten sekä alan eri päämiesten kanssa tehtävä yhteistyö tarjoaa loistavan mahdollisuuden olla askeleen edellä tulevaisuuden digitalisaatiossa.

G30 Finland tarjoaa jäsenilleen tehokkaampaa rekrytointia, markkinointia, myyntiä sekä asiakaspalvelua. Ota rohkeasti yhteyttä ja ole mukana tulevaisuuden digitalisaatiossa!

 

Tutustu nykyisiin jäsenyrityksiin

G30-ketjun yhteistyön ansiosta asiakkaamme löytävät paikalliselta ketjun yritykseltä kilpailukykyiset valtakunnalliset palvelut, jotka skaalautuvat tarpeen mukaan. G30 palvelee valtakunnallisesti lähellä.

Jäsenyritykset

laitteet ja ohjelmistot

Laitteet ja ohjelmistot

Sinun ei tarvitse murehtia, ovatko yrityksesi laitekanta ja ohjelmistot ajan tasalla. Jäsenyrityksemme tarjoavat laitteet, oheislaitteet ja tarvikkeet, ohjelmistolisenssit sekä viestintä ja neuvottelujärjestelmät.
laitteet ja ohjelmistot

Yhteydet ja palvelimet

G30-yritykset huolehtivat, että yritykselläsi on käytössä nopeat, turvalliset yhteydet ja nykyaikaiset pilvipalvelut ja konesalit.
laitteet ja ohjelmistot

Tietoturva

Tietoturvaa ajatellessa saattaa nousta hiki pintaan. Mikä helpotus antaa ammattilaisen ottaa vastuu! G30-yritysten ammattilaiset tukevat sinua tietoturvallisen työympäristön rakentamisessa ja ylläpidossa.
laitteet ja ohjelmistot

Tiedonhallinta

Osa ICT-infraa on nykyaikainen tiedonhallinta. Se merkitsee sujuvampaa työnkulkua ja vähemmän turhaa työtä. Kauttamme tiedonhallinnan monimuotoisuus menestyksekkäästi ohjattuna esim tuotannonohjaus- ja talousjärjestelmiin.
koulutukset ja konsultointi

Koulutus ja konsultointi

G30-yritykset eivät vain myy ja asenna, vaan myös auttavat suunnittelemaan ja kehittämään sekä kouluttavat käyttämään.
laitteet ja ohjelmistot

Kehitys ja ylläpito

Jäsenyrityksillämme on erityisosaamista ohjelmistojen kehityksestä ja ylläpidosta. Yrityksesi yksilölliset tarpeet ratkaistaan osaavissa käsissä. Me varmistamme, että saat kaiken tarvittavan irti järjestelmistäsi laadukkaasti ja tehokkaasti.