fbpx

Leasingyhteistyö takaa G30-ketjulle hankintojen joustavan rahoituksen

Kilpailutetut ostohinnat, sisäinen yhteistyö ja tietotaidon jakaminen ovat G30 Finlandin tärkeimpiä jäsenetuja. Joustavan leasingrahoituksen tarjoaminen yhteistyössä GRENKEn kanssa on toimitusjohtaja Mia Pöyhöselle yksi keino lisää helpottaa jäsenistön arkea.

“Grenkeleasingin rahoitus on edullinen ja helppo ottaa käyttöön niin meidän jäsenyritysten omissa kuin heidän asiakkaidensakin hankinnoissa”, Pöyhönen kertoo.

Leasing tukee kasvun rahoitusta G30 Finlandin yritysasiakkaille

IT-laitteita ja -palveluita myyvä Kyberjoukot on kuulunut G30-ketjuun alusta saakka. GRENKEn ja G30-ketjun välinen yhteistyö alkoi keväällä 2022, mutta Kyberjoukkojen Joonas Kolkka on myynyt laitteita leasingilla asiakkailleen jo vuodesta 2007 saakka.

Kolkka pitää leasingia hyvänä ratkaisuna muun muassa siksi, että leasingmaksut eivät rasita yrityksen tasetta, eikä niistä tarvitse tehdä poistoja, kuten tulorahoituksella tehdyistä hankinnoista.

Leasingmaksut ovat myös kokonaisuudessaan vähennyskelpoisia verotuksessa. Leasing auttaa yrityksiä suunnittelemaan talouttaan ja tunnistamaan yksittäisen tietotyöläisen IT-laitteisiin liittyvät kustannukset.

Jäsenistölle on luotu selkeät prosessit eri leasingratkaisujen läpikäyntiin ja tarjoukset tehdään isoissakin toimituksissa muutamissa arkipäivissä.

“Asiakkuuksille on GRENKEllä nimetyt yhteyshenkilöt ja yhteyttä voi ottaa matalalla kynnyksellä”, Pöyhönen kertoo.

Leasing auttaa aloittaviakin yrityksiä kasvamaan kannattavasti

“Kun asiakkaamme haluaa kasvattaa liiketoimintaansa, ovat GRENKEn leasingratkaisut kustannustehokkaita: rahoitus on järkevästi ja läpinäkyvästi hinnoiteltu laitteen lunastushetkeen saakka”, kiteyttää Kolkka.

Kuvassa Joonas Kolkka, Kyberjoukot & Annika Laamanen, Risk Link.

Vakuutusmeklari Risk Link hankki yrityksensä IT-laitteet Kyberjoukoilta leasingilla. Useamman koneen kertahankinta olisi vaikuttanut nuoren yrityksen kassaan.

“Meidän on täytynyt investoida toiminnan aloitukseen markkinoinnista ja järjestelmistä lähtien. Leasing on auttanut kustannusten tasapainottamisessa ja jättänyt kassaamme rahaa muihin investointeihin”, kertoo hankinnoista vastannut Annika Laamanen.

“Olen tyytyväinen GRENKEn leasingrahoitukseen, ja myös heidän vakuutusehtonsa ovat positiivisesti muista yhtiöistä erottuvat”, hän jatkaa.

Joustava leasingrahoitus näkyy arjessa selkeinä prosesseina ja ennakoitavina kuluina

Leasingrahoituksen tarjoaminen on tehty leasingjälleenmyyjälle mahdollisimman helpoksi.

“Voin tehdä asiakkaaseen liittyvät työt ja nähdä sopimusten tiedot GRENKEn kumppaniportaalissa. Pystyn toimimaan itsenäisesti ja palvelemaan asiakasta omilla ehdoillani, eikä työhön liity hidastavaa byrokratiaa”, Kolkka kiittelee.

Kyberjoukot laskevat laitteiden leasingkuukausihinnat valmiiksi tarjouksiinsa. “Jos asiakas valitsee leasingin, teen sopimuksen loppuun portaalissa ja lähetän sen e-allekirjoitukseen. Asiakas käy allekirjoittamassa sopimuksen, kun on vastaanottanut laitteet meiltä”, Kolkka kertoo.

Leasingsopimuksen päättyminen on asiakkaalle oiva tilaisuus tarkastaa laitteidensa käyttökelpoisuus. “Usein koneet vaihdetaan kauttamme uusiin kolmen vuoden sopimuskauden jälkeen, eli hyödymme rahoituksen tarjoamisesta myös myynnillisesti”, Kolkka kertoo.

Kuvassa Joonas Rautiainen Grenkeltä. Kuvaaja Matti Rajala.

G30-yhteistyöstä GRENKEllä vastaavan Joonas Rautiaisen mukaan jäsenyritykset ovat hyvin osaavia leasingin tarjoamisessa. Osalle asiakaskunnasta leasing on jo hyvinkin tuttu rahoitusmuoto, osa tarvitsee enemmän tukea päätökseensä.

Leasingin etujen läpikäyntiin, harhakäsitysten taklaamiseen ja muuhun myynnin tukeen saa apuja omalta leasingyhteyshenkilöltä tai Rautiaiselta.

Hyödynnä ketjun tietoiskut ja koulutukset leasingista

“Jokaisen yrityksen kasvutarina on yksilöllinen. Meillä asiantuntijat tutustuvat kuhunkin yritykseen ja sen rahoitustarpeisiin henkilökohtaisesti, jotta voimme suositella parasta mahdollista leasingratkaisua. Kauttamme onnistuvat myös yllättävät hankinnat ja olemme tarvittaessa tukena leasingin tarjoamisessa asiakkaille”, Rautiainen kertoo.

Järjestämme säännöllisesti jäsenistöllemme koulutuksia ja tietoiskuja, joissa käsittelemme niin ajankohtaisia rahoitusasioita kuin muitakin tärkeitä aiheita – muista hyödyntää tilaisuudet!

Lue lisää leasingistä!

Copyright: Grenkeleasing Oy

Scroll to Top