fbpx

Midare Oy liittyy osaksi G30 Finland Oy:n ketjua

Tiedote 05.01.2023

Täysin kotimainen G30 Finland Oy kasvaa jälleen kotimaisella Keski-Suomessa ja Etelä-Pohjanmaalla toimivan Midare Oy:n myötä.
G30 Finland Oy on pitkään toiminut valtakunnallinen IT-alan ketju, johon kuuluu tällä hetkellä 14 yritystä. Kasvun myötä pystymme tarjoamaan entistä laajempaa tukea valtakunnallisella tasolla itsenäisten yrittäjien kanssa.


Midare on pitkän linjan suomalainen IT-palveluyritys, joka toimii pääasiallisesti Keski-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Midare on kasvattanut vahvaa jalansijaa Keski-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan alueella jo vuodesta 1985. Midarea luotsaava Niko Haapamäki kommentoi: ”Tärkein kulmakivi on asiakastyytyväisyys, josta olemme erittäin ylpeitä sillä viimeisten mittausten mukaan, luku oli 4,8/5. On hienoa saada jaettua valtakunnallisella tasolla osaamistamme G30 kautta ja saada ketjun kautta lisää huippu IT-asiantuntijoita, jolloin pystymme palvelemaan asiakkaitamme vielä laajemmin”.


G30 Finland Oy:n liiketoiminnan vetäjä Mia Pöyhönen kommentoi: ”Lähtiessäni kehittämään G30 Finlandin toimintaa oli alusta lähtien selvää hakea kasvua ja samalla lujittaa jo olemassa olevien asiakkaiden ja sidosryhmien yhteistyötä. Midaren tuottamat palvelut sekä tiimi sopii loistavasti G30 Finlandin toimintaan. Toivotankin Midaren henkilökunnan lämpimästi tervetuloa tiimiimme!”


Lisätietoja:


G30 Finland Oy
Mia Pöyhönen
050 3819 024
mia.poyhonen@g30.test


Midare Oy
Niko Haapamäki
050 4636 393
niko.haapamaki@midare.fi

Scroll to Top