fbpx

Tehoa ja turvaa – G30 Road Show tulee!

Meneekö pääsi pyörälle verkkouhkien ja kyberturvallisuuden maailmassa? Miten hallita yritysympäristöä tietoturvallisesti? 

Tule Ouluun tankkaamaan aimo annos tuoretta tietoa digiuhkista ja niihin varautumisesta tietoturvaa kehittämällä. Samalla saat ajatuksia siitä, kuinka lisätä yrityksesi tehokkuutta ja laatua IT-kumppanin avulla, tapahtumassa esittäytyvät G30-ketjuyrittäjät.  

G30 Road Show on G30-IT-ketjun kiertue ympäri Suomen. Työskentelet sitten yritysjohdossa, tietohallinnossa tai kyberturvallisuuden parissa, tervetuloa päivittämään tietämystäsi!

G30 Road Show

Aika: 14.3.2023 klo 8:30-11 
Paikka: BusinessAsema, Oulu 

Ohjelma: 

08:30 Aamukahvi  

09:00 Tervetuloa, G30 esittäytyy 

09:15 WhiteZone palveluksessanne 

09:30 TD Synnex – Henkilöstön tietoturvatietoisuus, miksi se on merkityksellistä? 

10:15 Tauko 

10:30 Documtec –  Toiminnanohjauksella tehoja liiketoimintaan 

11:00 Verkostoitumislounas  

Yhteistyössä BusinessOulu & BusinessAsema

 
Tervetuloa Ouluun verkostoitumaan sekä kuulemaan mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja ja yritysesimerkkejä tehon ja turvan maailmasta! Iltapäivällä mahdollisuus varata henkilökohtaisia konsultaatioaikoja. 

Tapahtuma on maksuton, lounas- ja kahvitarjoilu!

Ilmoittautuminen 6.3.2023 mennessä.

llmoittamattomasta poissaolosta peritään 50€ tila- ja tarjoilumaksu 

Henkilöstön tietoturvatietoisuus, miksi se on merkityksellistä? 

Ciscon tuotteet tarjoavat kokonaisvaltaista tietoturvaa 

Esittelyssä: Cisco Security Awareness – koulutus* Kokemuksen kautta oppimista 

*Cisco Secure Awareness Training, tarjoaa joustavuutta ja tukea phishing-simulaatioiden, tietoisuuskoulutuksen – tai molempien – tehokkaaseen käyttöön sekä tulosten mittaamiseen ja raportointiin. Anna tietoturvatiimillesi mahdollisuus keskittyä reaaliaikaisiin uhkiin, ei loppukäyttäjäriskeihin. Tuote tarjoaa koulutusta, joka auttaa työntekijöitä työskentelemään älykkäämmin ja turvallisemmin. Saatavilla myös suomen kielellä! 

Laadukas sisältö on keskeistä kaikissa turvallisuustietoisuusohjelmissa ja edellytys hauskan, houkuttelevan ja merkityksellisen koulutuskokemuksen tarjoamiselle. Asiantuntijatiimi on kehittänyt sisällön käyttämällä hyväksi todistettua pedagogista lähestymistapaa ja metodologiaa aikuisoppimiseen, mikä takaa korkeamman sitoutumisen. Käyttäjäsi oppivat kyberturvallisuudesta tavalla, joka laajentaa käyttäjien tietämystä ja lisää heidän kiinnostustansa organisaation suojaamiseksi. 

Toiminnanohjauksella tehoja liiketoimintaan 

Esittelyssä: Documtec Oy – Vision Moottori 
 

Organisaatioiden yleisin ongelma on käytössä olevien ohjelmien heikko integraatioaste ja tiedonhallinnan pirstaloituminen. Ihannetilanteessa tieto kirjattaisiin vain yhden kerran, minkä jälkeen sitä hyödynnetään kaikissa liiketoimintaprosesseissa. Saman tiedon hyödyntäminen usealla tavalla tehostaa työntekoa ja vähentää riskiä virheiden tekemiseen. Jos kaikki tieto löytyy yhdestä paikasta, on koko henkilöstön helppoa pysyä ajan tasalla toiminnan etenemisestä. 

Odottaminen ja uudelleen tekeminen ovat usein yritysten kalleimpia toimintoja. Kun prosessi on automatisoitu ja virheet eliminoidaan prosessin alusta lähtien, ei rahaa ja aikaa tarvitse käyttää niiden korjaamiseen. Toiminnanohjausjärjestelmän avulla voidaan sitoa liiketoiminnan prosesseja yhteen sekä mahdollistaa niiden välisen tiedonvälityksen.  

Hyvällä ERP-ohjelmistolla (enterprise resource planning) on merkitys yrityksen kasvunpolulla.   

Scroll to Top