fbpx

Kasvamme kahdella uudella jäsenliikkeellä

G30 Finland Oy kasvaa jälleen kahdella kotimaisella, Kymenlaaksossa toimivalla Bit Group Oy:llä sekä Lapissa toimivalla Canoteam Oy:llä. Kasvun myötä pystymme tarjoamaan entistä laajempaa tukea valtakunnallisella tasolla itsenäisten yrittäjien kanssa.

Bit Group on on pitkän linjan suomalainen IT-palveluyritys, joka toimii pääasiallisesti Kymenlaakson alueella, päätoimipisteenään Kotka. Bit Grouppia luotsaava Marko Vahteri kommentoi: ” Olemme pitkään panostaneet laadukkaaseen asiakaspalveluun, joka toimii liiketoimintamme tukipilarina luoden kilpailuetua ja vahvistaen asiakassuhteita. Haluamme jatkossakin olla luotettava ja innovatiivinen IT-kumppani, joka tarjoaa parasta mahdollista palvelua. Olemme iloisia liittyessämme G30 Finland Oy:n osaksi. Uskomme, että yhteistyöllä voimme parantaa asiakkaidemme tyytyväisyyttä ja laajentaa palvelutarjontaa. Haluamme olla mukana kehittämässä suomalaista IT-alaa ja sen tulevaisuutta.”

Canoteam on pitkään toiminut toimistopalveluiden tuottajana ja kysyntä IT-palveluista ja tuotteista on ajan saatossa kasvanut. Canoteam toimii Lapin maakunnassa ja päätoimipisteenä on Tornio. Canoteamin luotsaava Heikki Heikkilä kommentoi: ”Meille laadukas ja asiantunteva asiakaspalvelu on ollut avainasemassa. Haluamme olla kilpailukykyisiä ja tarjota asiakkaillemme parasta palvelua ja olemme panostaneet resurssejamme It-palveluiden tuottamiseen varmistaaksemme, että pystymme tarjoamaan tätä”.

G30 Finland Oy:n liiketoiminnan vetäjä Mia Pöyhönen kommentoi: ”Toiminnan kehityksen kannalta on tärkeää hakea kasvua ja samalla lujittaa jo olemassa olevien asiakkaiden ja sidosryhmien yhteistyötä. BitGroupin ja Canoteamin  tuottamat palvelut sekä tiimi sopii loistavasti G30 Finlandin toimintaan. Toivotankin BitGrouupin ja Canoteamin henkilökunnan lämpimästi tervetuloa tiimiimme!

Lisätietoja:

G30 Finland Oy
Mia Pöyhönen
050 3819 024
mia.poyhonen@g30.fi

Bit Group Oy
Marko Vahteri
045 6533 330
marko.vahteri@bitgroup.fi

Canoteam Oy
Heikki Heikkilä
0400 752 615
heikki.heikkila@canoteam.fi

Scroll to Top