fbpx

Lakineuvonta tukee IT-alan ketjun juridisia tarpeita – G30 Finland Oy hyötyy uudesta palvelusta

Lakineuvonta tukee IT-alan ketjun juridisia tarpeita – G30 Finland Oy hyötyy uudesta palvelusta

IT-alan yritysketjun, G30 Finland Oy:n, ja yritysjuridiikkaan erikoistuneen lakitoimiston Yritysjuristin yhteistyö syvenee. 

IT-alan yritykset kohtaavat kasvun myötä monimutkaisia juridisia kysymyksiä, jotka vaativat nopeaa ja asiantuntevaa tukea. Yritysjuristin maksuton lakipalvelu tarjoaa tehokkaan kanavan tähän tarpeeseen, jotta yritykset voivat keskittyä liiketoimintansa kehittämiseen.

Tarve juridiselle osaamiselle korostuu IT-alalla

G30 Finland Oy:n liiketoiminnan johtaja Mia Pöyhönen painottaa, että kasvun myötä juridisen osaamisen tarve lisääntyy erityisesti sopimusneuvotteluissa ja työntekijäasioissa. “Kun yritys kasvaa, investoinnit nousevat keskeiseen rooliin ja on tärkeää, että meillä on juristeja jäsenliikkeidemme tukena”, Pöyhönen toteaa.

Yritysjuristi ja G30 Finland Oy vahvistavat IT-alan yritysten mahdollisuuksia navigoida kasvun ja muutosten keskellä. Yritysjuristin asiantuntijoiden syvä ymmärrys liiketoiminnan haasteista ja juridiikasta on ketjun jäsenliikkeiden liiketoiminnan kasvussa merkittävää.

Kokonaisuudessaan, Yritysjuristin tarjoama maksuton lakineuvonta ei ainoastaan vastaa ketjun jäsenliikkeiden tarpeisiin, vaan myös edistää niiden kasvua ja menestystä strategisesti tärkeissä kysymyksissä.

Lisätiedot
Ramezan Puhto
osakas, Yritysjuristi
040 415 1116
puhto@yritysjuristi.fi

Scroll to Top